Pasta

 

SPAGHETTI NAPOLITANA – 3.00€
(Spaghetti me sos domatesh)

SPAGHETTI CARBONARA – 3.50€
(Spaghetti me përshutë, krem dhe vezë)

PENNE VEGETARIANA – 3.50€
(Penne me perime të frekëta sezonale) 

PENNE AL POLLO – 4.00€
(Penne me pulë dhe perime)